Кои се придобивките од гумените подови за теретана?

Гумените подови на салата нудат долга листа на придобивки во споредба со другите решенија за спортски подови. Некои од најзначајните предности на гумените подови за салата вклучуваат:

● Супериорна и конзистентна изведба - Гумените подови за теретана се претпочитан избор на многу професионални тимови. Тие обезбедуваат исклучителни и конзистентни перформанси во сите критични аспекти, вклучително и враќање на топката, вертикална деформација и апсорпција на удари.

Здраво - Гумени подови за теретана се направени од природни, материјали за рециклирање. Имаат многу ниски емисии на VOC и се алергични и астматични. Ова обезбедува поздрав квалитет на воздухот во внатрешноста.
● Лесно за одржување - Гумените подови за теретана се многу полесни за одржување отколку дрвените подови. Ова ја намалува потребата за услуги и производи за чистење и помага да се заштедат трошоците за одржување.
● Висока толеранција на влага - За разлика од тврдо дрво, кое е многу чувствително на промени во внатрешноста на влага, гумените подови имаат многу поголема толеранција на влага. 


Време на објавување: 27.09.2021 година